Endelig er min nye hjemmeside oppe og går!!! Herlig!!! 🙂 Jeg har hatt en strålende sesongstart. NM gull på 100 km distansen i Bergen Ultra 5. april, en fantastisk treningsleir i Monte Gordo sammen med gular, flere gode 1. plasser og gode resultater «all over»! Samt en underbar tur til Tyskland og Zugspitz ultratrail sammen med UVU Racing, hvor mye trening, konkurranse og fotoshoot stod på agendaen. I had an awesome time!!! Thank you UVU Racing, Basti, Gerhard and the rest of the Team!!! 🙂

Jeg løp også inn til en solid 2.plass i et av bygdenorges lengstlevende løp, Radøyløpet! Supertopp stemning!!! 🙂 Tiden min på de 8,1 km var en av de beste som hadde vært på mange år! 🙂

I forrige uke reiste jeg til Trønderheimen og «barteby» for å løpe sammen med en herlig kompisgjeng i Malm/Selsbakk i St. Olavsloppet stafetten! Vi løp inn til en solid 2.plass totalt, bare beseiret av «kjøpelaget» Tellefsdal (Sweden Rockcity)! For et lag vi hadde, med Ola «the machine» Sakshaug og Aleksander «turbo» Kirkeberg i spissen! 🙂 En stor tusen takk går til Kenneth Myhre som viste stor gjestfrihet fra A til Å!!! Tusen takk Kenneth! 🙂 Det ble litt av en rundtur… Byåsen, Malm, Levanger, Sandvika, Åre m.m. I tillegg fikk jeg oppleve dyreverden fra sitt beste, skogens Konge, ja elg’en viste seg frem mellom Stiklestad og Sandvika, en fantastisk skapning. 🙂 I tillegg dukket revemor og revungen opp langs E6, samt et par hoggormer av det tykke slaget! Fantastisk!!! 🙂 Jeg må også nevne den fantastiske hytten vi leide i Åre… «Ørnen» som den populært kalles… med badstue, boblebad, stamper og mer til. Awesome!!! 🙂

Jeg er også svært fornøyd med min egen innsats under St. Olavsloppet stafetten. Jeg fikk æren av å løpe 3. etapper i årets lopp: 6,5 km, 5,5 km og 4,7 km… den siste etappen (4,7 km) gikk unna på: 15:40 og ville holdt til pers på 5 km hvis etappen var 300 m lengre! 🙂 men men, ny pers på 5 km kommer den! 😉

I dag løp jeg inn til en finfin 2.plass i Sommerkarusellens 3. løp!!! 🙂 Det ble årsbeste på 5 km distansen med tiden: 16:42! 1.plassen gikk til min gode venn Håvard Austevoll. Gratulerer med seieren kompis!!! Han spurtbesieret meg med 3 sekunder… 😉 next time!!! 🙂

 

Close
Go top