Hei folkens! Da nærmer det seg for alvor NM i 24 timers!!! Jeg både gleder meg & gruer meg. Målet er satt & jeg er KLAR! Festen starter kl. 10.00 lørdag 26. juli… Fyr opp!!! All in! Bring it on!!!

Jeg kom hjem fra Danmark og Østlandet, nærmere bestemt Marielyst helt sør i Danmark i går kveld. Jeg har hatt en nydelig kombinert treningscamp/ferie sammen med familien og et vennepar og deres barn, fantastisk! Vi har kost oss med deilig mat, bading, MYE LØPING, go-cart, København, strandliv, smil & latter, tivoli og annet morro.  Jeg oppnådde 264,3 km under Danmarks-oppholdet, et snitt på ca 38 km hver dag. Svært fornøyd! Jeg kjører en normal uke denne uken, så roer jeg ned siste uken før løpet.

Danmark er et fantastisk land… Jeg kommer svært gjerne tilbake!

På hjemveien var vi innom både Gøteborg & Gressvik i Fredrikstad. I Gøteborg var vi en hel dag på tivoli, Liseberg. It was Awesome!!! Vi prøvde alt fra Kanonen til Balder til Helifax. Superfantastisk stemning all the way! I Fredrikstad, nærmere bestemt Gressvik, Foten var vi en svipptur innom tante Mona & onkel Ivar. Fiskekunsten fra barndommen fikk endelig prøve seg igjen. Vi tok båten fatt og dårget etter makrell… 10 liters bøtten ble raskt fylt opp. Herlig makrellmiddag stod på bordet bare timer etter.

Jeg fikk selvsagt løpt fra meg endel i Fredrikstad området også… Toppers stemning!

Da jeg kom hjem etter en svært så trøblete hjemtur med bilen låg det 2 herlige pakker og ventet på meg… En fra Kenneth i ProVista/Rudy project (solbriller) & en pakke fra min gode venn i UVU Racing, Mr. Basti Haag. Nye solbriller fra min nye fantastiske sponsor ProVista & ny løpejakke & løpevest fra UVU Racing! Herlig! Tusen takk!!! 😀 Thank you!!! 😀

trøblete hjemtur…? Jepp… Vi fikk problemer med bilen. Den mistet plutselig all kraft motbakkene… Heldigvis traff vi på et bilverksted rett før Noresund. Her fikk vi konstatert at partikkelfiltret var tett! Den hyggelige karen på verkstedet fortalte også at dette er hva vi kaller større operasjon i bilverden… Men men. Heldigvis sa han ganske så kjapt at vi fint kunne kjøre med bilen slik hjem til Bergen… Og det gjorde vi! Gikk fint, men tok litt lenger tid en vanlig!

Fra neste uke av blir det fokus på å lade godt & skaffe seg et solid overskudd. Samtidig blir det viktig med noen gode runder på massasjebenken & rolige korte løpeturer!

See you soon,

BT

image

Nye briller fra min nye sponsor ProVista, Rudy project.

image

Ready for the Norwegian championchips in 24 hour running! Rudy project.

image

Hverdags solbriller fra Rudy project. ProVista Rocks!

Foto: Tom Roger Johansen, Kondis

Foto: Tom Roger Johansen, Kondis

Foto: Tom Roger Johansen, Kondis.

Foto: Tom Roger Johansen, Kondis.

Treningsklærene henger på rad & rekke til tørk i Danmark.

Treningsklærene henger på rad & rekke til tørk i Danmark.

Feriehuset i Danmark, med eget basseng.

Feriehuset i Danmark, med eget basseng.

Gaver fra UVU Racing.

Gaver fra UVU Racing.

KLAR!!! Foto: Tom Egil Dørum.

KLAR!!! Foto: Tom Egil Dørum.

Stemningsbildet fra NM i 24 timers 2013! NM gull,  247,8 km! Foto: Anders Tøsse.

Stemningsbildet fra NM i 24 timers 2013! NM gull, 247,8 km! Foto: Anders Tøsse.

 

Close
Go top