Hallay folkens! Det har vært litt stille her inne i det siste… travle tider med mange viktige konkurranser. Sesongen 2015 er så absolutt igang!!!

BARCELONA MARATHON:

Barcelona Marathon ble en gedigen opptur for min del med ny personlig rekord på maratondistansen & negativ splitt. Jeg reiste nedover sammen med Frode Johansen & Ketil Monsen. I tillegg arrangerte Per Gunnar Alfheim & Ragnvald Kanebog en maratontur gjennom Kanebog motivasjonssenter. De hadde med seg en herlig gjeng med løpere fra Bergensområdet. I tiden før løpet hadde jeg gjort alt riktig både med trening, ernæring & hvile. Målet mitt var hele tiden å løpe under 2:40. Dagen før løpet fikk jeg i meg en bedre middag av det rette slaget, viktig! Jeg hadde drukket meg godt opp & var svært klar for å gi jernet sammen med Ketil. Begge hadde et mål om under 2:40! Jeg fikk meg en god natt på puten. Rett før kl. 06:00 var jeg ute i parken ved siden av hotellet for å sette igang kroppen med 10 min rolig løping sammen med Frode & Ketil. Etter den korte morgenøkten bar det rett til frokost & kaffe, viktig! Løpeklærene hadde jeg lagt frem dagen i forveien, alt var klappet & klart! 1 time før start tuslet vi rolig avgårde til start & målområdet. Jeg varmet godt opp sammen med Ketil. Kjørte noen drag, jeg er klar tenkte jeg!! Startskuddet gikk… Jeg hadde fått streng beskjed av treneren min, Jan Fjærestad om å lime meg fast i ryggen til Ketil, og det gjorde jeg. Vi fant raskt en fin rytme & fart som måtte holdes for å klare målet. Jeg følte meg sterk hele veien, kilometer etter kilometer, mil etter mil. Det var en fantastisk stemning i løypen! Vi løp sammen med 4-5 andre, perfekt tempo, jevn løping. Alle 5 km passeringene var svært jevne, alle under 19 min! Jeg passerte første halvdel på 1:19:53, perfekt, bare å gønne på!!! Ved 30 km var beina fremdeles sterke, dette går den riktige veien tenkte jeg… 20 miles (32 km) skiltet lyste imot oss. Rett etter passering 32 km merket jeg at Ketil begynte å slippe gruppen vi løp sammen med, jeg løp meg opp ved siden av, og fant raskt ut at han slet. Tankene gikk… Skal jeg bare bli liggende her? Eller skal jeg hente inn gruppen vi løp med 10 meter foran? Jeg føte meg supersterk, så jeg gikk for det siste alternativet. Jeg var raskt i rygg på gruppen igjen, og der ble jeg helt til det var 5 km igjen. Da økte 2 av gutta i gruppen farten vesentlig, jeg måtte slippe, men ikke med mer enn 100-150 meter. Da jeg passerte 40 km var jeg helt sikker på at jeg ville klare målet mitt om å løpe under 2:40!! De siste 2,2 km gikk unna i god fart der jeg hentet inn og løp ifra gutta som rykket ved 37 km! Jeg fikk frysninger fra nakkehårene og nedover hele ryggen de siste 300m inn til mål, en fantastisk følelse! Jeg hadde klart målet mitt, JA!!! 2:39:39!!! Negativ splitt med 7 sekund! Awesome! 3 minutter etter målgang kom Ketil løpende over målstreken, han også inn til ny pers! Rått! Gratulerer, og tusen takk for dra hjelpen de første 32 km!! You ROCK!!! Noen timer etter løpet spiste vi en herlig lunsj samnen med hele reisefølge til Per Gunnar & Ragnvald hvor kommentarene & latteren satt løst! Alle var så absolutt klar for festligheter i Barcelona by! Senere på kveldingen etter dusj & godlukt braket det løs på en fantastisk restaurant vi var booket inn på gjennom Kanebog motivasjonssenter! Stemningen var på topp! Tusen takk for turen, en spesiel takk til Frode & Ketil!

Retter også en superstor takk til familien min, treneren min Jan Fjærestad & alle sponsorene mine: Proaktiv Eiendomsmegling, Spar Bønes, Fløysand tak, Odin Solutions, Janus, Macbox, Nytveit, BKmarine, Gular, Sponser sport food, Mizuno Norge, klinikk for alle, Rudy Project, Craft sportswear, Cep Norge, Garmin Norge, Drevelin, Nathan performance gear, Sportnor, Mylnasport, Ego superegg, Meråker honning, UVU, Osbadet, Wristcounter, Millet, Vangdal regnskap, Maxprint, Maratonkarusellen & Zen products. Samarbeidspartner: The Dale Oen Experience.

Barcelona Marathon! #2:39:39!

Barcelona Marathon! #2:39:39!

 

Finisher medalje! Barcelona Marathon

Finisher medalje! Barcelona Marathon 2015!

 

Topp stemning i Barcelona sine gater!

Topp stemning i Barcelona sine gater! Her sammen med Eva Quivey & Ketil Monssen.

 

Bilen til ultrakongen!

Bilen til ultrakongen!

 

Fyr opp & gi gass!

Fyr opp & gi gass!

 

image

Handler alltid hos Spar Bønes!!

 

Den nye Taranger buffen er ute!! Alle skal få!! Vanvittig artig med egen buff! Tusen takk Klas! Macbox ROCKS!

Den nye Taranger buffen er ute!! Alle skal få!! Vanvittig artig med egen buff! Tusen takk Klas! Macbox ROCKS!

 

Det er bare å ringe Klinikk for alle for en time, tlf: 02325. Klinikk for alle med Trude Nordal & Christoffer Skjold holder beina mine i sjakk!

Det er bare å ringe Klinikk for alle for en time, tlf: 02325. Klinikk for alle med Trude Nordal & Christoffer Skjold i spissen holder beina mine i sjakk!

 

Selge boligen din? Kanskje du har en venn, venninne eller kollega som skal? Ta kontakt på tlf: 93480953, så setter jeg deg i kontakt med de beste meglerene i bransjen!

Selge boligen din? Kanskje du har en venn, venninne eller kollega som skal? Ta kontakt på tlf: 93480953, så setter jeg deg i kontakt med de beste meglerene i bransjen!

 

BT

Close
Go top